BEKLEDNING

Våre bekledningsalternativer er tilgjengelige I et stort utvalg av farger. Hudene vi bruker er av topp kvalitet og blir behandlet etter strenge spesifikasjoner ved utvalgte garverier. Våre tekstiler er slitesterke og praktiske, og vi tilbyr både fløyelsmyke microfibertekstiler, i tillegg til andre typer vevde tekstiler.

IMG setter sin ære I å forene det luksuriøse med det praktiske på beste måte, både når det gjelder hudkvaliteter og tekstiler.

God komfort oppnår vi når vi finner den optimale sittestillingen, og kroppen får støtte der den trenger det. Vi har fokus på ergonomi i hele prosessen, fra ide til ferdig produkt. Enhver stol, hvilestol og sofa fra IMG er designet for å følge kroppens form, og samtidig gi støtte til knærne, nakken, hodet, ryggen, og spesielt i området ved korsryggen, med riktig demping.

 

HUD

Ingen menneskeskapte materialer kan måle seg med den naturlige skjønnheten og kvaliteten til ekte hud.

Selv om hud i utgangspunktet er dyrere enn tekstilbekledning, vil det i de fleste tilfeller være en bedre investering over tid. Hud har en gjennomsnittlig levetid som er fire ganger lengre enn levetiden til tekstil. Moderne menneskers aktive livsstil krever møbelbekledning som kan utsettes for daglig bruk, og samtidig holde seg fint i år etter år. Hud er et naturlig materiale som har evnen til å «puste». Kun de beste hudene er gode nok til å bli brukt i våre møbler. Alle hudene bærer preg av å ha en historie. På de fineste hudene vil du kunne se både insektsbitt og arr. Dette er et bevis på at huden er minimalt behandlet, og fremstår som et genuint naturlig produkt.

IMG Leather Guide

 

TEKSTIL

IMG kan, i tillegg til vår hudkolleksjon, tilby et utvalg tekstiler av høy kvalitet. Alle våre tekstiler er klassifiserte til å tåle hard bruk. Med en tekstilkolleksjon skreddersydd for å passe til våre kvalitetsmøbler, har du mange valgmuligheter, både når det gjelder farge og utseende ellers.

IMG Fabric Guide


IMG Smart Fabric Video

 

TREVERK 

De fleste av våre produkter og komponenter er bygd rundt en ramme av laminert tre. Ved hjelp av en prosess kalt Ultra-Sonic tre-laminering, får vi rammer som er sterke, og som samtidig gir muligheten for det designet vi ønsker.

Vi bruker bare miljøvennlige og forbrukervennlige lim, kjemikalier og komponenter i vår produksjon. I finer og laminerte deler bruker vi lyse treslag, f.eks. bøk, som vi beiser til ønsket farge. 

IMG Wood Guide

 

clicking on ".explore" toggles class "close" on "target" clicking on ".explore" toggles class "open" on "nav"